Gülçin Ergül Durmstrang Enstitüsü Müdüresi/ Süzülen Yılanlar B.S/Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 178 Asan : ~Notaların Dansı~ Savaş Tarafın : Baş Ölüm Yiyen Rp Sevgilin : George Weasley Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Gülçin Ergül Ptsi Mart 24, 2008 8:10 am | |
| Gülçin o sabah çok erken kalkmıştı. Durmstrang'da yepyeni bir dönem başlıyordu ve o yıllardır profesörlüğünü yaptığı okulda bu dönemden itibaren müdüre olacaktı. Okulun başına geçecekti ve geçen sene müdür olan babasının görevini devam ettirecekti. Bunları düşününce çok heyecanlanmıştı. Zaten heyecandan dün uyuyamamıştı. Sürekli bugünü düşünmüştü. Biraz hayal kurduktan sonra banyoya girdi. Çıkıp saçını kuruttuktan sonra hızlı adımlarla giysi dolabının önüne geldi ve saatlerce kıyafet beğenmeye uğraştı. Sonunda bir tane buldu ve giydi. Kitaplarını çantasına koydu. Evden çıkacakken son bir kez aynaya baktı ve çıktı. Ağır adımlarla Durmstrang içinde ilerlemeye başladı. Önce Weasley Büyücü Dükkanı'na uğradı ve George'u gördü. Ona sarılarak "Bana şans dile kocacım." dedi ve "Neyse geç kaldım sadece bir seni göreyim dedim ama gitmem gerek akşam görüşürüz." dedi. Oradan çıkarak Ollivanders Asa Dükkanı'na uğradı. KSKS dersine giriyordu. Belki ders işlemesi gerekebilirdi. Onun için ne olur ne olmaz asasını alması gerekirdi. Dükkana girdi ve Notaların Dansı asasını alaraka yoluna devam etti. Sonunda odasına gelebilmişti. Odası gerçekten çok büyüktü. Hayran kalmıştı ve dili tutulmuştu. Odaya girdiğinde arkadan "Gülçin Gülçin" diye bir ses geldi. Bu en yakın arkadaşı Avril'in sesiydi. Oda müdüre olmuştu. Gülçin'in en güzel günüydü bugün. Mutlulukla Avril'e "Canım hadi gel bir çay ısmarlayayım sana..." dedi ve Avril'in cevabını bekledi. Avril'in de "Olur canım hadi birer çay içelim." demesi ile odasına geçtiler. İkisininde bugün Durmstrang'da ilk müdürelik günleriydi. Çok heyecanlı olmalarına rağmen birbirlerine hiç çaktırmıyorlardı. Daha sonra gülçin bir konu açmak istedi ve Avril'e "Canım ben karanlık sanatlara karşı savunma dersine giriyorum sen hangi derse giriyorsun? dedi Avril ise Gülçin'e "Bende biçim değiştirme dersine giriyorum." dedi ve gülümsedi daha sonra Avril Gülçin'e "Gülçin benim gitmem lazım bugün ilk gün ve düzenlemem gereken birçok evrak ve iş var." dedi ve "Ben kaçayım o zaman." diyerek odadan ayrıldı. Gülçin ise buna hem üzülmüş hem sevinmişti. Avril gitmişti ama onunda çok işi vardı ve en yakın arkadaşı buradayken hiçbirini yapmak istemezdi. Sonra işlerini yapmaya koyuldu. Tüm gün iş yaptı ve dersler ile ilgili olsun okul ile ilgili olsun tüm işlerle ilgilendi ve Durmstrang'da ilk günü böylece bitmiş oldu...
En son Gülçin E. Weasley tarafından Ptsi Mart 24, 2008 8:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Avril L. Malfoy Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Gülçin Ergül Ptsi Mart 24, 2008 8:13 am | |
| 1-)konuşmaları ayrı satırlarda belirtmelisin 2-)betimlemeleri oldu bittiye getirmişsin 3-)rp uzunluğu iyi 4-)Noktalama yanlışı az
Rp derslerine katılmana gerek yok...
En son Avril Lavigne tarafından Ptsi Mart 24, 2008 8:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Gülçin Ergül Durmstrang Enstitüsü Müdüresi/ Süzülen Yılanlar B.S/Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 178 Asan : ~Notaların Dansı~ Savaş Tarafın : Baş Ölüm Yiyen Rp Sevgilin : George Weasley Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Gülçin Ergül Ptsi Mart 24, 2008 8:17 am | |
| | |
|