Eren Vanessa B. Lavigne Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 Asan : ~~Anka'nın Alevi~~ Savaş Tarafın : bakıcaz bi çaresine Rp Sevgilin : sabrediyorum inşallah olur. Kayıt tarihi : 25/03/08
| Konu: High School Musical'den kim? Çarş. Mart 26, 2008 8:38 am | |
| Evet arkadaşlar Hsm'den kimi seviyorsunuz?Benim oyum Zac ve Vanessa'ya ama birine atıcağım için oyum Vanessa'ya | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: High School Musical'den kim? Çarş. Mart 26, 2008 8:41 am | |
| kızlardan Ashley tisdale erkeklerden Lucas Grabell ama ben oyumu Lucas Grabell'e verdim.. |
|
Avril L. Malfoy Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: High School Musical'den kim? Çarş. Mart 26, 2008 8:48 am | |
| | |
|
Hayley Delacuor Muggle Araştırmaları Profesörü/Ollivanders Asa Dükkanı
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 32 Asan : ~Karanlığın Aydınlığı~ Savaş Tarafın : &&&Death Eaters&&& Rp Sevgilin : Aranıyor! Aile : Delacour Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
Cheyenne Kimball Durmstrang Müdüresi/Uçuş Prof. & Kükreyen Boğaz B.S./Cüppe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 31 Asan : ~ Karanlığın Cazibesi ~ Savaş Tarafın : Ölüm yiyen Rp Sevgilin : ARANIO Kayıt tarihi : 02/04/08
| Konu: Geri: High School Musical'den kim? Perş. Mayıs 29, 2008 6:40 am | |
| | |
|
Keira Knightley Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü / Yanan Kara Kaplumbağası B. S
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Asan : ~Beyazın Büyüsü~ Savaş Tarafın : zümrüdüanka yoldaşlığı Rp Sevgilin : arıyor Aile : Knightley Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Geri: High School Musical'den kim? Perş. Mayıs 29, 2008 7:21 am | |
| | |
|