Gülçin Ergül Durmstrang Enstitüsü Müdüresi/ Süzülen Yılanlar B.S/Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 178 Asan : ~Notaların Dansı~ Savaş Tarafın : Baş Ölüm Yiyen Rp Sevgilin : George Weasley Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Gülçin E. Weasley Çarş. Mart 26, 2008 11:47 am | |
| Adınız ve Soyadınız : Gülçin E. Weasley Yaşınız (rp): 20 Burcunuz: Aslan Kişilik Özellikleriniz: İyi kalpli, Zeki, Çalışkan, Disiplinli En sevdiğiniz hayvan: Köpek En sevmediğiniz hayvan: Kurbağa Kısa Bir rp (En az 3 satır en fazla 8 satır olsun..Daha fazla yazmak isteyen varsa yazabilir.. ):
Gülçin o sabah erken kalkmıştı. Durmstrang'a geleli çok olmuştu ama Gülçin ilk günkü gibi heyecanlıydı. Ama böyle bir okulda yetişkin olmak zordu hele birde müdüre olmak çok daha zordu. Bugün ise patronus seçimleri vardı. Herkes patronusunu seçecekti. Umarım Gülçin'e istediği patronus çıkardı. Evden çıktı ve hızlı adımlarla patronus seçimlerinin olacağı yere gitti. Patronus seçimlerini Emilie Karkaroff yapacaktı. Gülçin yapılacağı yerden içeri girdi ve Emilie Karkaroff'ın yanına gitti ve
"Benim burada istenilenleri yapmam gerekiyor sanırsam ben yaptım al canım.."
dedi ve Emilie Karkaroff ile olan iş görüşmesini bitirip oradan uzaklaştı... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gülçin E. Weasley Çarş. Mart 26, 2008 11:53 am | |
| Verilmiştir 'Alaska Kurdu' KİLİT! Out: Köpek verildi canım alaska kurdu hem kurt hem köpek.. |
|