| Ünlü listesi | |
|
+30nburak John Weasley Daniel Jacob Black Emma C. Watson Willhelmina Jane E. Black Helios Manjedix Nessa_Koliq Paige Katie Dark Keira Knightley Shane Leon Told Evangeline Delacuor Cheyenne Kimball Johnny Delacuor Victor Krum Cemre K. Lavigne Hermione Jane Granger Liv Tyler Beatrice Black Adam Brody Aprıl Samara B. Weasley Eren Vanessa B. Lavigne Svetléna Eluve Roviuné Ashton Kutcher Claire Elina Syam Daffodil Vanessa Lavigne Cornelia T. Lavigne Ceza Bilgin Hayley Delacuor Gülçin Ergül Avril L. Malfoy 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Avril L. Malfoy Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Mart 30, 2008 5:24 am | |
| tamam canım,yine cemre k. lavignesin,kusura bakma,siteye bişi olmuş ne oldu bende çözemedim.Eski rütbenide geri veriyorum | |
|
| |
Cemre K. Lavigne Yanan Kara Kurbağası 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 28 Asan : daha almadım Savaş Tarafın : yoldaşlık Rp Sevgilin : yok Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Mart 30, 2008 5:35 am | |
| yok canım,önemli değil...bi ara banlandım mı diye de korkmuştum=) | |
|
| |
Avril L. Malfoy Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Mart 30, 2008 5:46 am | |
| Yok,hayır,ceza hariç hiç kimse banlanmadı | |
|
| |
Victor Krum Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: Ünlü listesi Salı Nis. 01, 2008 12:54 pm | |
| Victor Krumdum bi zamanlar gine olabilir miyim | |
|
| |
Johnny Delacuor Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Asan : Şimdilik Belli Değil Savaş Tarafın : Dark's Lord Rp Sevgilin : Emilie Karkaroff Kayıt tarihi : 31/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Çarş. Nis. 02, 2008 6:55 am | |
| | |
|
| |
Cheyenne Kimball Durmstrang Müdüresi/Uçuş Prof. & Kükreyen Boğaz B.S./Cüppe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 31 Asan : ~ Karanlığın Cazibesi ~ Savaş Tarafın : Ölüm yiyen Rp Sevgilin : ARANIO Kayıt tarihi : 02/04/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Nis. 06, 2008 9:55 am | |
| Ben Christina Aguilera olmak istiyorum | |
|
| |
Gülçin Ergül Durmstrang Enstitüsü Müdüresi/ Süzülen Yılanlar B.S/Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 178 Asan : ~Notaların Dansı~ Savaş Tarafın : Baş Ölüm Yiyen Rp Sevgilin : George Weasley Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Nis. 06, 2008 10:24 am | |
| tamamdır | |
|
| |
Evangeline Delacuor Durmstrang Müdüresi/SYB Prof./Büyük Pençe B.S./Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 31 Asan : Karanlığın Çağrısı Savaş Tarafın : Ölümyiyen Rp Sevgilin : Johnny Delacuor Aile : Delacuor Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Nis. 06, 2008 10:17 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Delacuor Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Asan : Şimdilik Belli Değil Savaş Tarafın : Dark's Lord Rp Sevgilin : Emilie Karkaroff Kayıt tarihi : 31/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Ptsi Nis. 07, 2008 6:03 am | |
| | |
|
| |
Shane Leon Told Mahkeme Blokları Başkanı / Weasley Büyücü Dükkanı Sahibi / Kurtadam
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Asan : ..... Savaş Tarafın : ..... Rp Sevgilin : ..... Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi C.tesi Nis. 12, 2008 2:26 pm | |
| ben de Shane Told'u temsil etmek istiyorum, adım da Shane Leon Told olarak değişsin lütfen | |
|
| |
Evangeline Delacuor Durmstrang Müdüresi/SYB Prof./Büyük Pençe B.S./Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 31 Asan : Karanlığın Çağrısı Savaş Tarafın : Ölümyiyen Rp Sevgilin : Johnny Delacuor Aile : Delacuor Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Perş. Mayıs 29, 2008 1:05 am | |
| Öhüm Böhüm.. Tamam halllediyorum.. | |
|
| |
Keira Knightley Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü / Yanan Kara Kaplumbağası B. S
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Asan : ~Beyazın Büyüsü~ Savaş Tarafın : zümrüdüanka yoldaşlığı Rp Sevgilin : arıyor Aile : Knightley Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Perş. Mayıs 29, 2008 7:45 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü listesi Perş. Mayıs 29, 2008 8:03 am | |
| | |
|
| |
Hayley Delacuor Muggle Araştırmaları Profesörü/Ollivanders Asa Dükkanı
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 32 Asan : ~Karanlığın Aydınlığı~ Savaş Tarafın : &&&Death Eaters&&& Rp Sevgilin : Aranıyor! Aile : Delacour Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Ünlü listesi Perş. Mayıs 29, 2008 9:51 am | |
| | |
|
| |
Paige Katie Dark Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 29 Asan : almadım. Savaş Tarafın : ------- Rp Sevgilin : aranıyor!!!!! Aile : Dark (şimdilik) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Ptsi Ağus. 04, 2008 8:49 am | |
| Katie Skadoske | |
|
| |
Nessa_Koliq Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 32 Asan : almadım Savaş Tarafın : :S:S Rp Sevgilin : aranıyor. Aile : ?? Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Salı Ağus. 05, 2008 8:00 am | |
| | |
|
| |
Helios Manjedix Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 34 Asan : manjelios Savaş Tarafın : kutsal ışık Rp Sevgilin : ... Aile : MANJEDİX Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: justin timberlake C.tesi Ağus. 23, 2008 9:30 am | |
| Ben Justin Timberlake olsun istiyorum ama isimim kalsın. Helios Manjedix seviyorum bu adı | |
|
| |
Willhelmina Jane E. Black Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Asan : CESARETİN ZEKASI Savaş Tarafın : Ö.Y. Rp Sevgilin : Yoqq Aile : Black Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Ptsi Ağus. 25, 2008 11:24 am | |
| | |
|
| |
Emma C. Watson Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Asan : en yakın zamanda temin edilecektir Savaş Tarafın : Bıktım nan hep iyi olmaktan! Accıcık da kötü olcam!!!Nihahahhahay!!! Rp Sevgilin : ahh ah beni gerçek ortamda yokki sanal alemde olsun xP Aile : En yakın zamanda giricem birine Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Salı Eyl. 16, 2008 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Asan : en yakın zamanda temin edilecektir Savaş Tarafın : Bıktım nan hep iyi olmaktan! Accıcık da kötü olcam!!!Nihahahhahay!!! Rp Sevgilin : ahh ah beni gerçek ortamda yokki sanal alemde olsun xP Aile : En yakın zamanda giricem birine Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Çarş. Eyl. 17, 2008 1:53 am | |
|
En son Emma C. Watson tarafından Perş. Kas. 20, 2008 3:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Daniel Jacob Black Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Asan : cesaretin güzelliği Savaş Tarafın : zay Rp Sevgilin : yok Aile : black Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi C.tesi Ekim 11, 2008 5:49 am | |
| | |
|
| |
John Weasley Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Asan : -- Savaş Tarafın : Ö.Y Rp Sevgilin : Yok Aile : Weasley Ailesi Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Çarş. Ekim 22, 2008 9:18 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü listesi Perş. Kas. 20, 2008 3:23 am | |
| Metamorfmagus olarak Bonnie Wright ve Kristin Kreuk'ı alıyorum. | |
|
| |
nburak Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 32 Asan : Sevginin Işığı Savaş Tarafın : Z.a.y Rp Sevgilin : ------- Aile : safkan Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: Ünlü listesi Ptsi Şub. 16, 2009 8:51 am | |
| Alan Rickman olabilirmiyim ismim deşmese olurmu | |
|
| |
sydney fallon Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 32 Asan : ~Büyülü Tılsım~ Savaş Tarafın : z.a.y Rp Sevgilin : aranıyor Aile : fallon ailesi Kayıt tarihi : 24/04/09
| Konu: Geri: Ünlü listesi C.tesi Nis. 25, 2009 3:39 am | |
| britney spears alabilir miyim lütfen??? | |
|
| |
Pearl Beth Side Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 28 Asan : Ritmik Güç Savaş Tarafın : Aydınlık Taraf Rp Sevgilin : Yok Aile : Side's Kayıt tarihi : 09/08/09
| Konu: Geri: Ünlü listesi Paz Ağus. 09, 2009 9:18 am | |
| Lady Sovereign ünlüm olabilir mi? (: | |
|
| |
İnanc Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 40 Asan : Unicorn Kuyruk Teli Savaş Tarafın : Dumbledoor Fan Rp Sevgilin : - Aile : İnanc (kuzen) , John (ölü ) Kayıt tarihi : 17/08/09
| Konu: Geri: Ünlü listesi Ptsi Ağus. 17, 2009 12:32 pm | |
| Bam Margera lütfen ... hastasıyım yeteneğinin | |
|
| |
Hannah B. Lavigne Kükreyen Boğaz 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Asan : Veela saci ve Peri Tozu Savaş Tarafın : Ölüm Yiyenler Rp Sevgilin : Araniyor (: Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Ünlü listesi Ptsi Ağus. 17, 2009 2:11 pm | |
| Ünlümü Michelle Trachtenberg olarak değiştirmek istiyorum. Adımı da Marcia Lairiel Berger ^^ | |
|
| |
| Ünlü listesi | |
|