| Profesörlük Başvuruları | |
|
+6Avril L. Malfoy Emma Watson Ceza Bilgin Hayley Delacuor Prof. Zac Efron Gülçin Ergül 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Gülçin Ergül Durmstrang Enstitüsü Müdüresi/ Süzülen Yılanlar B.S/Metamorfmagus
Mesaj Sayısı : 178 Asan : ~Notaların Dansı~ Savaş Tarafın : Baş Ölüm Yiyen Rp Sevgilin : George Weasley Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 12:48 pm | |
| Başvuru Formu
Ad: Soyad: Prof. olmak isteme nedeni: Günde ne kadar internette online oluyorsunuz: Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz: Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:
katılımlar bu başlık altında olacaktır...herkes alınacak die birşey yok ! ! ! | |
|
| |
Prof. Zac Efron Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Asan : Anka teleği Savaş Tarafın : Zay Rp Sevgilin : belli değil Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 2:31 pm | |
| Ad:ZAC Soyad:EFRON Prof. olmak isteme nedeni:CANIM İSTİO Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:HAFTA SONU FULL Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:EVET Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:S.T | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 178 Asan : ~Notaların Dansı~ Savaş Tarafın : Baş Ölüm Yiyen Rp Sevgilin : George Weasley Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Hayley Delacuor Muggle Araştırmaları Profesörü/Ollivanders Asa Dükkanı
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 32 Asan : ~Karanlığın Aydınlığı~ Savaş Tarafın : &&&Death Eaters&&& Rp Sevgilin : Aranıyor! Aile : Delacour Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 2:50 pm | |
| Ad:Alyson Soyad:Hannigan Prof. olmak isteme nedeni:Seviyorum Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:2-3-4... Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:Veririm Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:Muggle Araştırmaları | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Ceza Bilgin Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 34 Asan : ~Cehennem Alevi~ Savaş Tarafın : Karanlık Taaf Rp Sevgilin : Alyson Karkaroff Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 3:08 pm | |
| Ad:Ceza Soyad:Bilgin Prof. olmak isteme nedeni:çünkü güçlüyüm Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:her zaman Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:evet Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:biçim değiştirme yada uçuş | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları C.tesi Mart 22, 2008 3:20 pm | |
| Ben rp dersliğine yazı bırakmıştım ordan .. Burdan mı başvuruyoruz.. Ad:Emilie Soyad:Autumn Prof. olmak isteme nedeni: Kendimi başkasına öğretebilecek güçte buluyorum.. Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:Sabah ve akşamları.. Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz: Bir Avada kedavra alana dek söz.. Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:Uçuş ve bitkibilim
En son Emilie Autumn tarafından Paz Mart 23, 2008 5:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Emma Watson Muggle/bina yada meslek seç
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 31 Asan : bilinmiyor! Savaş Tarafın : Zay Rp Sevgilin : Weasley'ler Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 2:07 am | |
| Ad:Emma Soyad:Watson Prof. olmak isteme nedeni:Çünkü benden daha deneyimlisi yok! Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:En az 3 saat:P Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:Bana sorduğu soruya bakP: Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:iksir ya da ksks | |
|
| |
Avril L. Malfoy Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 5:47 am | |
| Ad:Avril Soyad:Lavigne Prof. olmak isteme nedeni:Prof olmak için Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:En az 1 Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:Söz Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:Biçim değiştirme(olmazsa tılsım) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 6:32 am | |
| ben:Alındım Emma:İksir profluğuna alındın | |
|
| |
Joe Armstrong Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 30 Asan : xxx Savaş Tarafın : xxx Rp Sevgilin : xxx Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 6:47 am | |
| Ad: Joe Soyad: Armstrong Prof. olmak isteme nedeni: Profesörlük iyi.. Günde ne kadar internette online oluyorsunuz: Değişiyor, fakat sık sık girerim Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz: Veririm Hangi dersin prof. olmak istiyorsun: Tılsım olmazsa Bitkibilim.. | |
|
| |
Daffodil Vanessa Lavigne Kehanet profesörü
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Asan : Sevilen Cesaret Savaş Tarafın : .... Rp Sevgilin : .... Kayıt tarihi : 23/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 7:10 am | |
| Joe-Tılsım Vanessa-Kehanet | |
|
| |
Claire Elina Syam Eski Yazılar Profesörü
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 31 Asan : ~Bilgeliğin Gücü~ Savaş Tarafın : --- Rp Sevgilin : --- Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:11 am | |
| Ad:Claire Elina Soyad:Syam Prof. olmak isteme nedeni:Daha önce birçok rp sitesinde Prof. Oldum Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:Normalde 2-3 ama sınav zamanı değişir Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:Eet Hangi dersin prof. olmak istiyorsun: Uçuş
En son Claire Elina Syam tarafından Paz Mart 23, 2008 8:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:15 am | |
| uçuş profesörü var.Başka bir şey seç canım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 31 Asan : ~Bilgeliğin Gücü~ Savaş Tarafın : --- Rp Sevgilin : --- Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:19 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:23 am | |
| var canım sen en iyisi eski yazılar profesörü ol !! | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:25 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:53 am | |
| Ben uçuş yada bitkibilime başvurmuştum başlardaydım.. |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 8:56 am | |
| Avril Lavigne rp de derslere gerek yok demişti.. Ayrıca ben üye olurken böyle bir uyarı yoktu! Ben bir arkadaşa sorduğumda binanı seç sonra rp'ne bakarız demişti! |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:07 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:07 am | |
| Astronomi gökyüzü bilimi birçok sitede ders konuları var !! |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:10 am | |
| Ne olmak istiyorsun istediklerin dolu !! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:11 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:12 am | |
| Var üzgünüm şu an elidneki profluğu alabilrsin !! | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:12 am | |
| sen formu bir daha doldur biz ona göre bakalım olurmu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:14 am | |
| Ad:Emilie Soyad:Autumn Prof. olmak isteme nedeni: Başkalarına birşeyler öğretebilecek kapasitede olmam Günde ne kadar internette online oluyorsunuz: 3-4 veya daha fazla Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz: Sözzz Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:Kehanet , Biçim değiştirme .. |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:16 am | |
| İkiside dolu ama rp ve sözlerin çok güzel ben şimdi her dersin profesörünü o dersliğe moderatör yapacağım sen boş kalanlardan beğen | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Paz Mart 23, 2008 9:19 am | |
| Kalan son binanın bina başkanı olabilir miyim? |
|
| |
Liv Tyler Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 32 Asan : ... Savaş Tarafın : zay Rp Sevgilin : yok Kayıt tarihi : 24/03/08
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Ptsi Mart 24, 2008 8:29 am | |
| Ad:Lily Angelina Soyad:Johnson Prof. olmak isteme nedeni:RPyapmayı seviyorum Günde ne kadar internette online oluyorsunuz:günde 2-3 saat Elinizden geldiğinden daha fazla ilgileneceğinize söz verebilirmisiniz:evet çünkü rp yapmayı insanlara yardım etmeyi severim Hangi dersin prof. olmak istiyorsun:aritmansi(yada ne varsa)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük Başvuruları Ptsi Mart 24, 2008 8:30 am | |
| Kabul bende aritmansi profesörü arıyordum. Görevine okul açılınca başlayacaksın. Okul açılana kadar sitede derslere girmek dışında herşeyi yapabilirsin... | |
|
| |
| Profesörlük Başvuruları | |
|