Misafir Misafir
| Konu: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:18 am | |
| Hilary buluşmaya ilk gelen olmuştu...Ürkütücü bir yerdi.Ya da Hilary'e öyle geldi.İçerideağır bir koku vardı. Bu kokuya birkaç dakika sonra alıştı.Hemen bir masaya oturdu. Bir kaymak birası aldı ve arkadaşlarını beklemeye koyuldu.Burası ilginç bir yerdi. Eski ama konforluydu.Sonunda kaymak birası geldi ve yudumlamaya başladı... |
|
Avril L. Malfoy Süzülen Yılanlar 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:26 am | |
| Avril,pis domuz kafası barının kapısını itekleyerek açmak zorunda kaldı.Dışarısı çok soğuktu,epey üşümüştü.Bu yüzden içerinin sıcaklığını adeta minnetle karşıladı. Orada,1. masada kendisini göstermek için el sallayan kuzeni Hilary'i gördü.Kısa ama hızlı adımlarla masaya yaklaştı -''Selam Tatlım,naber'' dedi onu öperken. | |
|
Liv Tyler Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 32 Asan : ... Savaş Tarafın : zay Rp Sevgilin : yok Kayıt tarihi : 24/03/08
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:28 am | |
| Lily arkadaşlarıyle domuz kafasında buluşacaktı acele etmesi gerekti.Biraz geç kalmıştı.Üzerince yeşil cüppesi ile gerçekten çok şirin gözüküyordu.Lily Domuz kafasına geldi ve içeri girdi.Dışarısı çok soğuktu bu yüzden çok fazla üşümütü.İçerisi gerçekten çok sıcaktı.Lily masada oturan Hilaryi ve Avrili gördü..
-''beklettiğim için üzgünüm canım''dedi ve Hilary'i öptü.Daha sonra Avril'ı öperek ''ee nasılsın''dedi. | |
|
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 31 Asan : ~Cesaretin Işığı~ Savaş Tarafın : Zay başkanı Rp Sevgilin : Lucius Malfoy Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:31 am | |
| ''ee nasılsın'' Avril,oturduğu yerden yeni gelen eski arkadaşı Liv'e baktı: -''İyiyim.Üşüdüm sadece'' dedi titreyerek.Bir yandan da otursun diye elini sandalyeye pat pat vuruyordu | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:31 am | |
| Hilary kuzeninin ve arkadaşının gelmesine memnun olmuştu.Hilary Lily'e dönerek;
''Önemli değil canım.Eee keyifler nasıl?''
dedi Hilary pür neşeyle. |
|
Liv Tyler Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 32 Asan : ... Savaş Tarafın : zay Rp Sevgilin : yok Kayıt tarihi : 24/03/08
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:35 am | |
| Hilar;''Önemli değil canım.Eee keyifler nasıl?''dedi.Lily''idare eder bide hafa ısınsa süper olcak''dedi.Avril'la dönerek''ne içiyoruz''dedi | |
|
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:36 am | |
| ''Önemli değil canım.Eee keyifler nasıl?'' -''Yorguuun'' dedi Avril.Kolunu masaya koymuş,elinide kafasına dayamıştı.Hakikatten çok yorgundu.Esneye esneye: -''Müdürelik zor zanaat.Bütün gece öğrencilere mektup yollama işiyle uğraştım üff'' dedi eliyle ağzını kapatarak.Gözlerinin altı mosmordu,gözleride kanlanmış,yüzünün rengi kaçmıştı.Uyumamak için kendini zor tutuyordu.Tekrar bir esneme krizine tutuldu.Ard arda esniyordu.O sırada ne içiyoruz diye soran Liv'e karşılık,bir garson gelmişti.Avril -''Bir kafeinli kahve ve iki kaymak birası,herhalde'' dedi kızlara bakarak. out:3 satırdan az rp yasak | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ---masa bir--- Çarş. Mart 26, 2008 10:40 am | |
| out:kusura bakmayın ben çıkıyorum siz devam edersiniz... Hilary'nin birden çok önemli bir işi olduğu aklına geldi.Ve:
''kusura bakmayın benim çok önemli bir işim vardı.Şimdi aklıma geldi.Siz bensiz devam edin.''
dedi ve çantasını Kapıp Domuz kafasından çıktı... |
|