Hilary soğukta hızlı hızlı yürüyordu. Gecenin karanlığında pelerini rüzgarla birlikte uçuşuyordu. Buluşma için sabırsızlanıyordu. Üzerinde domuz kafası olan bir tabelanın önünde durdu. Kapıyı ittirdi ve kapı sonuna kadar gıcırdayark açıldı. İçeride birkaç kişi vardı.Hilary içeriye girdiğinde bütün bakışlar ona çevrilmişti. Hilary bunun farkındaydı. Ama yinede kendinde emin bir ifadeyle ilerledi. Bir masaya oturdu ve beklemeye başladı...
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:22 pm
Victor hilary ile buluşacaktı.buluşma yeri ise domuz kafası idi. Buranın ismini ömrü boyunca sevmemişti ama buluşma için burayı uygun görmüştü.Domuz kafasının önüne geldi.üzerinde siyah bir cüppe vardı.kafasını hafifçe kaldırıp tabelaya baktı ve hiç sevmediği domuz resmini gördü.kafasını hızlıca aşağı indirdi ve içeri girdi.kapıyı hızlıca kapattı çok ses çıktığının farkındaydı.herkes ona bakıyordu ama o aldırmazlıktan geldi pelerinini artistik bir şekilde sallıyarak masaya oturdu.hilary'e - naber kanka dedi. Ve barmene ateş viskisi istermiş gibi bir hareket yaptı
out : kaymak birası içmiyorum ben o bana hafif geliyor
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:31 pm
Hilary Victor'a gülümsedi ve :
''İyidir.Yavaş git ben de ateşviskisi alayım''
dedi ve barmene Victor'un yaptığı işaretin aynısını yaptı...
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:34 pm
Barmen ateş viskilerini hazırlıyordu.Hilarynin victorun hareketli olduğunu bilmesi gerekiyordu.onca yıllık kankalardı(yada 5çay arkisi). victor - tamam kanki dedi.ve ellini masaya yasladı ve elinin üstüne kafasını koydu.hiç sormak istemiyormuş gibi - naber diye sordu
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:38 pm
Hilary bu soruya cevap vermişti bu yüzden yüzünde kızgın bir ifadeyle:
''Söyledim ya iyiyim sen nasılsın?''
dedi ve etrafını izlemeye başladı.
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:41 pm
victor gıcık etmeyi seviyordu bunu onu gıcık etmek için yapmıştı ve birden sırıttı.ateş viskileri gelmişti -sağol dedi.Ve -napıyorsun sihir bakanlığında diye sordu
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:46 pm
Hilary büyük bir ciddiyetle:
''Çok yoğunum. Okullarda başlıyor. İşler daha da arttı.''
dedi hilary mutsuzlukla.Ve hemen ardında:
''Senin nasıl gidiyor?''
dedi ve ateş viskisinden bir yudum aldı.
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:50 pm
Victor ateş viskisinin dibine kadar içti ve bir "offfffffff" çekti.çünkü diye bir soru geleceğini tamin ederekte -malesef okullar başlıyor dedi ve sonra ekledi -en azından quittich var diyerekte gülümsedi
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:52 pm
Hilary meraklandı:
''Quiditch'i çok mu seviyorsun?''
dedi ve victorun ateş viskisini içişine hayretle baktı...
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 12:57 pm
Victor saten ateş viskisini içmiyor resmen emiyordu .hilarynin sorduğu soruyu - ewet hemde çok diyerek cevapladı ve - senin küçükken sevdiğin dersler neydi diye sordu
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 1:00 pm
Hilary beynini yokladı ve cevap verdi:
''Karanlık sanatlara karşı savunma,iksir,tılsım,artimansi.''
dedi ve gülümsedi...
Misafir Misafir
Konu: Geri: ==Masa iki== C.tesi Mart 29, 2008 1:18 pm